Універсальні щипці підходять для більшості операцій на кухні. Їх можна використовувати для накладання різних виробів: порційних шматків, салатів, ними зручно перевертати при смаженні м'ясо, котлети, сирники, виймати продукти з гарячої води або масла. Кухонні щипці виготовлені з нержавіючої сталі із силіконовими накладками, мають широкі захвати. Пристосування не дряпають поверхню, термостійкі та довговічні. Вони допоможуть там, де не впорається звичайна кулінарна лопатка.
Характеристики:
Тип: щипці
Матеріал: силікон
Термостійкі
Виробник: А-Плюс
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | A-plus |
Матеріал робочої частини | Силікон |
Матеріал ручок | Нержавіюча сталь |
Інформація для замовлення
- Ціна: 119 ₴