Fissman представляє лінію ножів для професійної кухні , виготовлених за традиційною технологією із застосуванням кування металу. Клинок виготовлений із сталі марки 5Cr15MoV з додаванням молібдену і ванадію. Ці елементи покращують властивості сталі забезпечують необхідне для ножа співвідношення між твердістю і зносостійкістю, що дозволяє зберігати гостроту леза навіть при інтенсивному використанні. Ніж з кованим лезом відрізняється більшою міцністю в порівнянні зі штампованими ножами. Твердість сталі марки 5Cr15MoV за шкалою Роквелла становить 56±2HRC. Хоча процес виробництва такого ножа трудомісткий і дорогий, в результаті лезо може витримувати значні навантаження при щоденному використанні. Рукоять ножа володіє підвищеною комфортністю і не вислизає при роботі навіть з мокрих рук. Обмежувач-больстер, який є частиною клинка, оберігає руку від зісковзування на лезо, задній запобіжник служить додатковим упором для надійного контролю роботи з ножем.
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Країна виробник | Данія |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Бакеліт |
- Ціна: 939 ₴