Кухонні ножі — те, без чого неможливо обійтися під час приготування їжі. За тисячі років кулінарної історії людство винайшло найрізноманітніші різновиди ножів: універсальні, обробні, обважнювальні або філейні. Добрі кухонні ножі в усі часи цінувалися дуже високо
Нож Kamille KM-5144
Матеріал: неіржавка сталь, бакеліт
Довжина леза, см: 9
Довжина ручки, см: 12
Товщина леза, мм: 2.0
Особливості:
- лезо та ручка прекрасно збалансовані
- практичний у використанні
- нековзна ручка
- дуже зручно лягає в руку
- легко заточується й довго залишається гострим
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Kamille |
Країна виробник | Польща |
Тип | Овочевий ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Інформація для замовлення
- Ціна: 103 ₴