Кухонні ножі — Те, що необхідне для приготування їжі. Протягом тисячоліть люди винайшли різноманітні види ножів: універсальні, роздрібні, обвалочні та інші. Добрі кухонні ножі завжди цінувалися дуже високо
Нож Kamille KM-5118
Матеріал: нержавіюча сталь, бакеліт
Довжина леза, см: 16
Довжина рукоятки, см: 12.5
Товщина леза, мм: 2.0
Особливості:
- Лезо і рукоятка чудово збалансовані
- Практикуваний у використанні
- Ручка, що не вислизає
- дуже зручно лягає в руку
- легко заточується і довго залишається гострим
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Kamille |
Країна виробник | Польща |
Тип | Ніж для зрізання м'яса з кістки |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Бакеліт |
Інформація для замовлення
- Ціна: 319 ₴