Сковорода Гриль - гриль газ Edenberg EB 3410 Діаметр 33 см Покриття - вогнетривка емаль Чорна (547 V)
679 ₴
- В наявності
- Код: 3410
Любіть продукти гриль, але немає можливості щодня виїжджати на природу! Тепер це не проблема.
Скодорода - Гриль газ - Це повноцінний барбекю у вас на кухні. Насолоджуйтеся смаком улюблених гриль-блюд з м'яса, курки, риби та овочів. Завдяки сковороді-гриль газу ви зможете приготувати безліч не тільки смачних і дієтичних, але також різноманітних і корисних страв.
Сковорода - Гриль газ працює за принципом конвекції гарячого повітря.
Гаряче повітря проходить через центральний отвір і відбивається від кришки обдуває їжу і виходить через бічні отвори. Оскільки немає прямого контакту з нагріваною поверхнею, не потрібно використовувати мастило чи жир для приготування ваших улюблених страв, при цьому зберігають смак і соковитість, а також корисні властивості продуктів. Ніщо не зможе перешкодити вам приготувати свій улюблений шашлик та інші страви на грилі в будь - яку погоду у вас вдома. Крім того, гриль можна використовувати для приготування їжі та випічки.
Гриль
У неї наливається трохи води або дно заповнюється фольгою, щоб уникнути пригоряння покриття, на яке збирається жир. Полум'я не повинно торкатися решти дна для підтримки постійної температури. Затискайте конфорку і прогрійте 2-5 хвилини, встановіть ґрати і викладайте продукти. Потім накрийте кришкою. Якнайменше піднімаючи кришку, можна досягти оптимального ефекту. Щоб отримати хрумку засмажену корку з усіх боків, переверніть її під час приготування.
Ефект пароварки
Для виготовлення на кілька заглибинок у піддоні заповнюється водою, а отвір для газової конфорки закривається фольгою.
Ефект духової шафи
Також можна запікати продукти у фользі. Просто загорніть продукти у фольгу і отримаєте чудові смачні та корисні запечені страви.
Сковарода - гриль газ складається з:
- Сковорода з центральним отвором і заглибиною для збору жиру і прорізів для відводу тепла
- Решітка-гриль
- Кришки зі зйомною ручкою
Принцип роботи:
1) встановити сковороду на маленьку або середню конфорку, строго по центру.
2. Налийте в нижній піддон трохи води.
3) Встановіть решітку.
4) Викладіть на неї продукти.
5) Запаліть газову конфорку. Прослідкуйте, щоб полум’я не було пов’язане з сковородою.
6) Накрийте гриль кришкою.
Характерики:
-
Матеріал: вуглецева сталь, покрита двома шарами вогнетривкої емалі з пошаровим випалом;
-
Матеріал ручки: сталь;
- Діаметр: 33 см;
- Товщина дна: 0,5 см;
- Товщина кришки: 0,7 см;
- Висота кришки: 8 см;
- Висота піддона: 5.5 см;
- Максимальна температура нагрівання: 400 °C;
- Не підходить для індукційних плит;
- Вага: 1.65 кг.
ВАЖКО ПОМИНИТИ!!!
Гриль не можна ставити на конфорку, яка більше його отвори;
Не лишайте посуд без їжі на вогні — може зіпсуватися покриття.
Щоб уникнути пошкоджень, не рекомендується різати на поверхні сковорідки.
Після приготування гриль потрібно мити у теплій воді.
Миючи диво сковородинки не можна використовувати металеві щітки, вони дряпають покриття.
Горячий гріль ніколи не можна ставити під холодну воду.
Для цього слід добре висушувати кухонний посуд.
Основні | |
---|---|
Виробник | Edenberg |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Сталь |
Стан | Новий |
З' ємна ручка | True |
Користувацькі характеристики | |
Колір | Чорний |
Тип посуду | Сорода гриль-газ |
Форма | Кругла |
Верхній діаметр посуду | 33 (см) |
- Ціна: 679 ₴