Універсальний ніж повинен бути на кожній кухні. Його застосовують для всіх типів продуктів: риби, м'яса, овочів і т.д. Варіанти використання - нарізка, слайсірованіе, рубка, шинкування, подрібнення та інше.
У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, експлуатованих в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.
Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.
Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.
Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.
Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни.
заточувати під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.
Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.
Основні | |
---|---|
Виробник | Fissman |
Країна виробник | Данія |
Тип | Ніж універсальний |
- Ціна: 679 ₴